Gyakornoki pozíció

teljes munkaidős, Győr

A Hefter Galéria és Stúdió teljes munkaidőben gyakornoki pozícióba keres munkatársat győri műtermébe. A stúdiónk tevékenységéhez kapcsolódóan lehetőséged nyílik Magyarország egyik neves üvegművészeti műtermében, a munkáinkhoz kötődő részfeladatok betanulására és olyan speciális üvegmegmunkálási technológiák elsajátítására mint az ólmozás, festés, égetés, csiszolás, fusing (olvasztás).

Amit kínálunk:
– bérezés megegyezés szerint
– tapasztalat és betanítás speciális szakterületen
– építő, önálló kreatív feladatok
– szakmai bizonyítvány megszerzése lehetőség szerint

Amit kérünk:
– középfokú végzettség (nem feltétel a szakirányú)
– kézügyesség a műtermi munkálatokhoz
– pontos, lelkiismeretes hozzáállás

Amennyiben érdekel amit kínálunk, egy arcképes önéletrajzzal kérjük jelentkezésed az  email címünkön.

A stúdiónk több mint 40 éve foglalkozik az építészethez kapcsolódó külső és belső tereket díszítő vagy elválasztó üvegművészeti alkotások tervezésével és kivitelezésével. Számos üvegablak, üvegablaksor, térelválasztó, ajtóbetét, világítótest, üvegplasztika és köztéri alkotás elkészítése mellett, a régi üvegablakok helyreállítása is a munkánk része.


Bolti asszisztens

részmunkaidős, Győr

A Hefter Galéria és Stúdió részmunkaidőben bolti asszisztens pozícióba keres munkatársat új győri bemutatótermébe.

Amit kínálunk:
– bérezést megegyezés szerint
– barátságos légkört a munkahelyen
– egyedi munkakörnyezetet
– kreatív kirakat és térrendezési feladatokat

Amit kérünk:
– középfokú végzettség (nem feltétel a szakirányú)
– barátságos, kommunikatív hozzáállás
– idegennyelv-tudás előny

Amennyiben érdekel amit kínálunk, egy arcképes önéletrajzzal kérjük jelentkezésed az email címünkön.

A HEFTER üveggaléria Pannonhalmán, a világörökség részét képező Bencés Főapátság közvetlen közelében található. A 2007-ben átadott épület külső és belső tereiben állandó és időszakos kiállítások keretein belül a legjobb magyar és külföldi művészek üvegszobrászati, üvegfestészeti és a társművészetekhez kapcsolódó alkotásaik láthatóak. A galéria folyamatosan bővülő saját gyűjteménnyel is rendelkezik, amely része a kiállításoknak. A galéria jelenleg az egyetlen olyan kiállítóhely Magyarországon ahol az üveghez kötődő művészeti ágak állandó kiállítási lehetőséget kapnak. A pannonhalmi helyszín 2017-ben kiegészült egy győri bemutatóteremmel és bolttal, így jelenleg a stúdió, illetve a kiállító művészek által készített képző- és iparművészeti alkotások, ritkaságok, egyedi ékszerek két helyen is megtekinthetők és megvásárolhatók.