Gallery

pannonhalma.győr

Glass art in architecture

The Hefter Glass studio has been operating for more thane 40 years, specialised in design and construction of works of glass art related to architecture, decorating or dividing interiors and exteriors. Besides many glass windows, rows of glass windows, room-dividers, luminous bodies, glass sculptures and works of public places, a considerable number of stained glass restoration work are parts of our portfolio as well.

Read more about our studio

News

Facebook


A Hefter galéria 10 éves évfordulója alkalmából december 1-én megnyitottuk új üzletünket, így már Győr belvárosában is szeretettel várjuk a látogatókat és vásárlókat. A pannonhalmi galériánkhoz hasonlóan képző- és iparművészeti alkotások, a kiállító művészek által készített ritkaságok és egyedi ékszerek vásárlására nyílt lehetőség.

További információk a pannonhalmi és győri galériáról, programokról, kiállításokról és a stúdiónkról a megújult weboldalunkon található: www.heftergallery.com

Nyitvatartás, elérhetőség

H, K | 10:00 - 17:00
Sz, Cs, P | 10:00 - 18:00
Szo | 10:00 - 13:00
vasárnap | zárva

Cím: 9021 Győr
Kisfaludy u.4.
tel.: +36 96 470 318
térkép

Ünnepi nyitvatartás

december 10. | 10 - 13
december 17. | 10 - 13
december 23. | 10 - 13

Hefter Üveggaléria / Hefter Glass Gallery updated their profile picture.

Hefter Üveggaléria / Hefter Glass Gallery shared VILTIN Galéria's event.

screenshot | KÓRÓDI Zsuzsanna
megnyitja: MÉSZÁROS Zsolt, művészettörténész
megnyitó: 2017.12.06. (szerda) 19 óra
a kiállítás megtekinthető: 2017.12.07 - 2018.01.20.

KÓRÓDI Zsuzsanna legújabb "Led" sorozatában nézőpontunk változtatásával bontakoznak ki a különböző térbeli hatások, virtuális mozgások. Az üveg reliefek párhuzamos és merőleges rétegei ismétlődő ritmusba rendezik a vibráló felületeket. Két adott távolságra lévő réteg között jön létre a látvány, a mozgás, a fénygeometria, amely optikai képmélysége a végtelenség érzetét kelti. Kóródi Zsuzsanna a kézműves és ipari, digitális technológia együttes alkalmazásából épít emblematikus képi világot, amelynek kiemelt tárgya a monokróm síkformák, és a változó színátmenetek izgalmas ütköztetése a moaré effektust is mutató virtuális térben.


Mindenkit várunk szeretettel!

 

Insta