Florál buborék fülbevaló

Florál sorozat

Színváltozatok:

58 900 Ft

A galériában jelenleg nincs készleten de rendelhető. A szállítási idő a vásárlástól számított 10-15 nap.

Szín:
Barack és Ezüst
Anyag:
Lángon fújt üveg buborékok ezüsttel kombinálva
Azonosító:
EM-2002-PK
A rendelt darab kis mértékben eltérhet a képen láthatótól a kézi megmunkálással járó természetes különbségek miatt.

“Florál buborék sorozat – gyermekkori emlékeim

Mikor gyerek voltam, egy kis lakásban éltünk a családommal és a leg- klasszabb dolog az volt amikor nyaralni mentünk a Balatonhoz. Emlék- szem pillanatokra és ezek az emlékképek gyakran eszembe jutnak: meleg nyári napon fekszem egy fa alatt a strandon puha takarón. Friss zöld fű vesz körül tele virágokkal. Becsukom a szemem, gyümölcs illatot érzek. A következő pillanatban hintázom. Imádok hintázni, egyre magasabban szállva átélem a szabadságot. Ezekből az emlékekből merítek, ezek a motívumok köszönnek vissza a floral bubble sorozat darabjain.”

A galériánkban elérhető kortárs tervezői ékszerek egyedi jellegükből fakadóan változatos anyaghasználattal készülnek. Megfelelő ápolással és tárolással, hosszú éveken át megőrzik eredeti szépségüket és minőségüket.
A különböző anyagoknak eltérő tisztítási és ápolási igényük lehet, ezért a külön részeket – legyen az nemesfém, bőr, textil, üveg, fa, kompozit vagy műanyag – a rá vonatkozó módon és a hozzá ajánlott szerekkel ajánlott kezelni. Kerüljük a vízbe áztatást, az erős vegyszerek és durva anyagok használatát. Az ékszereket célszerű zárt, puha anyagból készült dobozban vagy tasakban tárolni, hogy elkerüljük a más tárgyakkal való ütközést.

Ehhez a tárgyhoz nem tartozik egyedi anyag és ápolási információ.
Ha bizonytalan a vásárolt tárgyak ápolását illetően, kérjen tanácsot elérhetőségünk egyikén.

A tervezőről

„A Fókusz panel a SEJTelem című sorozatból egy mintarendszert takar. Inspirációja egy hortenziabokor volt, óriási virágokkal, a virágok hatalmas szirmokkal. A próbákon a szirmok egyre letisztultabban jelentek meg, s váltak random alakú transzparens »sejtekké«, a köztes terek pedig kicsit sejtelmes, homogén opál »rácsszerkezetté«. Csiszolt üvegdarabokból épül fel, meglehetősen munkaigényes eljárással, egyes munkafolyamatok között, akár 8-10 alkalommal kemencében olvasztással, és ezen kívül csiszolom és homokfújom a mintát, majd az elkészült tárgyat.”

Kapcsolódó kiállítások

  • Elem hozzáadva a kosárhoz
Kosaram
A kosár jelenleg üres