Florál fülbevaló

Florál sorozat

Színváltozatok:

58 900 Ft

A galériában jelenleg nincs készleten de rendelhető. A szállítási idő a vásárlástól számított 10-15 nap.

Szín:
Arany és Ezüst
Anyag:
Aranyozott ezüst
Azonosító:
EM-2001-SVGD
A rendelt darab kis mértékben eltérhet a képen láthatótól a kézi megmunkálással járó természetes különbségek miatt.

“Évekig geometrikus és minimalista üvegeken, ékszereken dolgoztam, miközben magam szórakoztatására termések, bogyók és virágok lenyomatait készítettem el ezüstből. Ezek az apró komponensek évekig várták türelmesen a fiókban, hogy valami történjen velük. Egy reggel arra ébredtem, hogy tudom hol a helyük.”

A galériánkban elérhető kortárs tervezői ékszerek egyedi jellegükből fakadóan változatos anyaghasználattal készülnek. Megfelelő ápolással és tárolással, hosszú éveken át megőrzik eredeti szépségüket és minőségüket.
A különböző anyagoknak eltérő tisztítási és ápolási igényük lehet, ezért a külön részeket – legyen az nemesfém, bőr, textil, üveg, fa, kompozit vagy műanyag – a rá vonatkozó módon és a hozzá ajánlott szerekkel ajánlott kezelni. Kerüljük a vízbe áztatást, az erős vegyszerek és durva anyagok használatát. Az ékszereket célszerű zárt, puha anyagból készült dobozban vagy tasakban tárolni, hogy elkerüljük a más tárgyakkal való ütközést.

Ehhez a tárgyhoz nem tartozik egyedi anyag és ápolási információ.
Ha bizonytalan a vásárolt tárgyak ápolását illetően, kérjen tanácsot elérhetőségünk egyikén.

A tervezőről

„A Fókusz panel a SEJTelem című sorozatból egy mintarendszert takar. Inspirációja egy hortenziabokor volt, óriási virágokkal, a virágok hatalmas szirmokkal. A próbákon a szirmok egyre letisztultabban jelentek meg, s váltak random alakú transzparens »sejtekké«, a köztes terek pedig kicsit sejtelmes, homogén opál »rácsszerkezetté«. Csiszolt üvegdarabokból épül fel, meglehetősen munkaigényes eljárással, egyes munkafolyamatok között, akár 8-10 alkalommal kemencében olvasztással, és ezen kívül csiszolom és homokfújom a mintát, majd az elkészült tárgyat.”

Kapcsolódó kiállítások

  • Elem hozzáadva a kosárhoz
Kosaram
A kosár jelenleg üres