Kis birs nyakék

Mosaic sorozat

41 000 Ft

A galériában jelenleg nincs készleten de rendelhető. A szállítási idő a vásárlástól számított 10-15 nap.

Szín:
Barna és Zöld
Anyag:
Ezüst, oxidált hematit, üveg
Hossz:
40 cm
(Segítség a méretekhez)
Azonosító:
KF-1005-OL
A rendelt darab kis mértékben eltérhet a képen láthatótól a kézi megmunkálással járó természetes különbségek miatt.

A kis birs nyakék tervezője Király Fanni, aki az Időmérték sorozat különleges, nagy méretű BIRSALMA nyakékének hangulatát akarta egy kicsiny, mindennapos használatra szánt ékszerrel megidézni. Nagy szerepet kap a futurisztikus színekben játszó oxidált hematit, és a lüszteres fényű cseh üvegelem, melyek ragyogó árnyalatait a viaszveszejtéses öntéssel készült plasztikus ezüst ékszertest ellensúlyozza. Rendelhető zöld hematit soron is.

Méret: 1,6×1,6×0,4 cm

A galériánkban elérhető kortárs tervezői ékszerek egyedi jellegükből fakadóan változatos anyaghasználattal készülnek. Megfelelő ápolással és tárolással, hosszú éveken át megőrzik eredeti szépségüket és minőségüket.
A különböző anyagoknak eltérő tisztítási és ápolási igényük lehet, ezért a külön részeket – legyen az nemesfém, bőr, textil, üveg, fa, kompozit vagy műanyag – a rá vonatkozó módon és a hozzá ajánlott szerekkel ajánlott kezelni. Kerüljük a vízbe áztatást, az erős vegyszerek és durva anyagok használatát. Az ékszereket célszerű zárt, puha anyagból készült dobozban vagy tasakban tárolni, hogy elkerüljük a más tárgyakkal való ütközést.

Ehhez a tárgyhoz nem tartozik egyedi anyag és ápolási információ.
Ha bizonytalan a vásárolt tárgyak ápolását illetően, kérjen tanácsot elérhetőségünk egyikén.

A tervezőről

Ékszereim sorozatokat alkotnak. A viaszból faragott és precíziós öntéssel készülő nemesfém ékszertestek hagyományos aranyműves technikákkal készülnek, a tárgyak szerkezete viszont a legkevésbé sem igazodik e hagyományokhoz. Bontható, és látható csomópontok, mozgó alkatrészek kínálják a játék lehetőségét, sok helyen bútor- és textilművességből ismert módon rögzítem a befoglalni kívánt régi romos szőnyeget, egzotikus faanyagot, antik töredéket, vagy kedvenc anyagomat a pergament.

Kapcsolódó kiállítások

  • Elem hozzáadva a kosárhoz
Kosaram
A kosár jelenleg üres