A HEFTER galéria és stúdió Pannonhalmán, a világörökség részét képező Bencés Főapátság közvetlen közelében található. Az épület külső és belső tereiben állandó és időszakos kiállítások keretein belül magyar és külföldi művészek üvegszobrászati, üvegfestészeti és a társművészetekhez kapcsolódó alkotásai kerülnek bemutatásra, valamint a kiállítások látogatói betekinthetnek a Hefter stúdió közel ötven éve működő műhely munkájába. A galéria folyamatosan bővülő saját gyűjteménnyel is rendelkezik, amely része a kiállításoknak.

A kiállítások állandó tárlatvezetéssel, más művészeti területekkel színesítve, szakmai előadásokkal, művészekkel való találkozókkal is bővülnek. Csoportos programjaink, egyéni igény szerint  alakíthatók. A kiállított tárgyak egy része megvásárolható, illetve a galéria shopban képző- és iparművészeti alkotások, ritkaságok és ékszerek is elérhetőek.

Nyitva tartás

Május 1. és Október 31. között
Keddtől-Csütörtökig: 10-16
Péntektől-Vasárnapig: 10-17

November 1. és április 30. között
Keddtől-Péntekig: 10-16

Ünnepi nyitvatartás
Október 23. | Nyitva: 10-17

Elérhetőség
9090 Pannonhalma, Tóthegy u. 11.
Tel.: +36 20 51 81 281
[email protected]
GPS: 47.5552, 17.7627

Látogatás

Jegyárak
Teljes árú:………………………………………..1000.-Ft
Kedvezményes*:………………………..700.-Ft
Csoportos (10 főtől):…………………..700.-Ft./fő
6 éves kor alatt:…………………ingyenes

*Kedvezményes jegy érvényes:
Gyermekek 14 éves korig, Diák igazolvánnyal rendelkezők, Nyugdíjasok számára.

Csoportos látogatás
A 10 fő feletti csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges. Bejelentkezés e-mailen és telefonon keresztül is lehetséges.

Kiállítások

A galérában kiállított munkákból egy folyamatosan frissített válogatás a weboldalunkon is elérhető, személyes megtekintésre és vásárlásra egyéni időpont is foglalható.

Hefter Galéria banner