Kortárs ékszerek

A kortárs ékszerek valódi műalkotások, amelyek egyedi tervezési megközelítést és anyaghasználatot követnek. Készítői a műfaj hagyományait és technikáit tovább viszik, de azokat új, kreatív megoldásokkal gazdagítják. A mesteri kidolgozáson túl a felhasznált nem hagyományos anyagok is hozzájárulnak a különlegességükhöz és egyediségükhöz. Fém, üveg, fa, kompozitok, porcelán vagy akár textil is lehet az alapanyaguk, amelyek használata még érdekesebbé teszi az ékszereket. Mindegyik darab egyedi és különleges, így a vásárlók olyan ékszert kapnak, amelyet senki más nem visel.

Az általunk képviselt kortárs ékszer tervezők és ötvösművészek alkotásai elérhetők online bemutatótermünkben, ahol megvásárolhatók vagy akár személyre szabottan is megrendelhetők.

A formához kapcsolható gondolati és szellemi háttér a mozdulatok érzékeny, sebezhető ívét, a lélek rezdüléseit, a tollak mögött dobogó szívet, a kibontott vitorla erejét, távolba meredő határtalan szabadságvágyát szimbolizálja.

Lélekív gyűrű a Lélektánc kollekció darabja, aminek formai ihletése a Papírékszer kollekcióból táplálkozik, annak fémbe átemelt mozgáspillanata.

Lótuszlevél fülbevaló
Lótusz Pergamen sorozat

Florál kavics nyakék
Florál sorozat

Fonalas tekercs sorozat
Gera Noémi

Nádas kollekció
Gera Noémi

    Kosaram
    A kosár jelenleg üres